50 méterre a Balatontól

Különleges, vízparti hangulat

Kényelmes, családbarát apartmanok

Tihanyi apartmanok

Töltődj fel apartmanjainkban és fedezd fel a Tihanyi-félsziget kincseit akár egész évben!

A 3, 4 és 6 fős apartmanok remekül felszereltek. Mindegyikben gépesített konyha és tágas nappali szolgálja a vendégek kényelmét. A kandalló, a terasz és a páratlan balatoni panoráma még hangulatosabbá varázsolja az együtt töltött időt. Ráadásul a kutyust sem kell otthon hagyni, mert Helka és Kelén apartmanunk is nagy udvarral rendelkezik. Vendégeinknek SZÉP kártyás fizetésre is van lehetősége nálunk.

Szállásaink a Tihanyi-félsziget lábánál helyezkednek el, a Balaton partjától mindössze 50 méterre. A környék csodás tájai, látnivalói és az apartmanok előtt futó kerékpárút miatt ideális választás gyalogos és biciklis csillagtúrákhoz és általánosságban a természetet és az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. Vendégeink beléphetnek a szomszédos Aquilo Hotel Panoráma privát strandjára, valamint horgászhelyek is pár perc sétára találhatóak a szálláhelytől.

 

Egész évben Balaton!

El sem tudod képzelni, mennyi kincset és élményt rejt  Tihany és környéke! Nincs is jobb ilyenkor, mint…

  • elvonulni pár napra a város zajától a Balaton partjára,
  • túrázni egyet a természetben,
  • csobbanni egyet a hűsítő vízben,
  • vitorlázni a félsziget mellett,
  • felfedezni az Apáti kilátó panorámáját,
  • sétálni az apátságnál,
  • kinézni a piacra hétvégén,
  • végigkóstolni a környék éttermeinek menüsorát,
  • összegyűlni a szeretteinkkel és csodálni a lemenő nap fényét a Balaton vizén.

Apartmanjaink minden igényt kielégítenek, hogy gondtalanul átadhassátok magatokat az ország egyik legszebb környékének.

Tihanyról a legtöbb embernek csak a visszhang, az apátság és a levendula jut eszébe. Pedig mennyi különleges kincset rejt még ez a csodás félsziget! Varázslatos! Az egész családnak emlékezetes élmény a Balaton partján sétálni, majd este a teraszon egy jót beszélgetni a Balaton panorámája mellett. Tihanyi apartmanjaink ezt a különleges hangulatot kínálják számotokra.

Apartmanjaink a félsziget lábánál, a Gödrösi szabadstrandtól 200 méterre találhatóak, a Balatontól mindössze 50 méterre. A közelben számos aktív kikapcsolódási lehetőség található, mint például a vitorlázás és kishajóbérlés, melyben Aktív Pontunk áll a vendégek rendelkezésére.

Az árak megjelenítéshez válassz dátumot és vendégszámot!

Apartmanjaink további 2 fő részére pótágyazhatóak.

Máté

The house is located just by the lake, has its on private shore (with the hotel). Fully equipped, has everything you might need. Perfect venue for a stay for six people. Communication was smooth and super helpful. Also the price is absolutely reasonable, even during busy months of the year. I can absolutely recommend it, will surely return. Can not say anything that was not perfect.

Lilla

Csendes és nyugodt környék, a teraszról pedig látni a Balatont. Az apartman gyönyörű, a kandallót meg egyenesen imádtuk!

Megközelítés:

Gépkocsival a 71-es számú főútról a tihanyi révhez vezető Balaton-parti útra lekanyarodva érünk Tihanyba, ahol a települést jelző tábla után pár száz méterre helyezkednek el az apartmanok. A 6 km-re található rév kompjáratai biztosítják az összeköttetést a déli parttal, így az M7-es autópálya felől is könnyen és gyorsan megközelíthető.

Az autóbusszal érkezők balatonfüredi átszállással juthatnak a szálláshelyre, a Panoráma Hotel nevét viselő buszmegálló az apartmanoktól 100 méterre található.